BioBoeket

Dit olieverfschilderij op canvas is 150 cm bij 50 cm. Het schilderij komt in een gastenverblijf te hangen. Het proces van het schilderij is in een notitieboekje gevolgd. Van ieder stadium is een foto aan het album toegvoegd met de aantekeningen en overwegingen van de kunstenaar


Maken wat er nog niet was


Mariëlle van Woudenberg is geboren in Nederland in 1960. Zij startte haar creatieve carrière als een auto didacticus. Mariëlle is gefascineerd door het menselijk lichaam en alles op het gebied van communicatie. Emoties zijn haar drive bijvoorbeeld in sport en natuur. De kunstwerken op deze site zijn meestal te koop. Natuurlijk kunt u in overleg met de artiest een kunstwerk laten maken. Kunstenaars waardoor Mariëlle zich graag laat inspireren zijn, Vincent van Gogh, Marc Chagal, Pieter Breugel de Oude.....#kleinstekunstmuseumvannederland bevindt zich aan de Lindelaan 13, 2267BJLeidschendam.

Neem gerust rechtstreeks contact met mij op voor meer informatie over de prijzen en diensten die ik aanbied. Ik sta altijd klaar om uw vragen te beantwoorden.

 
 
 
 
 
unsplash